Architektura i dekoracja wnętrz
Architektura i dekoracja wnętrz
W tym temacie dzielimy się swoimi doświadczeniami w zakresie architektury i dekoracji wnętrz. Zbudowałeś coś ciekawego? Podziel się z nami swoim dziełem!
Pamiętajcie o limicie siedmiu zdjęć na jeden post.
Taki mój mały (po)twór. Tragicznie wyszedł.
Pamiętajcie o limicie siedmiu zdjęć na jeden post.
Taki mój mały (po)twór. Tragicznie wyszedł.
Re: Architektura i dekoracja wnętrz
Cain Nie jest źle, zmień kolor elewacji, stwórz ładny ogródek, a będzie dobrze. ^^
Wiesz, że lubię małe budynki więc w tym gdy go skończysz będę zakochany. :3
Wiesz, że lubię małe budynki więc w tym gdy go skończysz będę zakochany. :3
Cain, domek jest świetny Szkoda tylko, że mieszkanie w nim czasem może dobić ponieważ simom wiecznie za mało miejsca. Ja nie umiem czegoś podobnego zrobić, wiele razy próbowałam i wychodziło z tego.. szkoda gadać..
Sky Fits Heaven
Wrzucałem kiedyś na starym forum, wrzucę też tutaj.
Plan domu Southów:
Zmieniłem kolor elewacji, ale nie wiem, czy to lepiej.
Plus część kuchni, niedokończona.
Też nie wyszła najlepiej. :c
Plan domu Southów:
Zmieniłem kolor elewacji, ale nie wiem, czy to lepiej.
Plus część kuchni, niedokończona.
Też nie wyszła najlepiej. :c
Ten fiolet taki mdły. :x Postaw na coś mocniejszego, kolorowego.
Zobacz jak będzie wyglądał w żółtym, zielonym.
W kuchni podobnie, tekstura drewna na szafkach do wymiany, a lodówka w łaty niech będzie akcentem, czyli użyj śmiałego koloru.
Zobacz jak będzie wyglądał w żółtym, zielonym.
W kuchni podobnie, tekstura drewna na szafkach do wymiany, a lodówka w łaty niech będzie akcentem, czyli użyj śmiałego koloru.
Gra się nie zapisała. :beksa: To znaczy, przy wychodzeniu do trybu miasta, wczytywała się bez końca, więc...
Daję Wam fotki tego, co zrobiłem, a co się nie zapisało - jako, że jak jutro włączę grę, to zrobię identyczne wszystko, no chyba, że zasugerujecie mi, co mogę zmienić.
Robiłem to... ponad godzinę.
Kuchnia została zmieniona całkowicie. Co do zasłon - traktujcie je tak, jakby nie były wtopione w blaty - nie znalazłem lepszych.
Salono-jadalnia będzie albo w takim kolorze:
albo w takim:
Który lepszy?
No i z zewnątrz...
Daję Wam fotki tego, co zrobiłem, a co się nie zapisało - jako, że jak jutro włączę grę, to zrobię identyczne wszystko, no chyba, że zasugerujecie mi, co mogę zmienić.
Robiłem to... ponad godzinę.
Kuchnia została zmieniona całkowicie. Co do zasłon - traktujcie je tak, jakby nie były wtopione w blaty - nie znalazłem lepszych.
Salono-jadalnia będzie albo w takim kolorze:
albo w takim:
Który lepszy?
No i z zewnątrz...
Okna i to pokrycie ścian sprawiło, że pomyślałem iż to dwójeczka.
W kuchni potrzebujesz tych wszystkich sprzętów? Chociaż mikrofalówkę wyrzuć.
A jeśli naprawdę chcesz to z talerzami i te buteleczki, to chociaż je połącz. Obniż butelki i potem podwyższ OMSP.
W kuchni potrzebujesz tych wszystkich sprzętów? Chociaż mikrofalówkę wyrzuć.
A jeśli naprawdę chcesz to z talerzami i te buteleczki, to chociaż je połącz. Obniż butelki i potem podwyższ OMSP.
Ci co śledzą mojego tumblra zapewne zapoznali się już z małym domem który jest zbudowany do Oakshore, ale postanowiłem go opublikować.
Ładny z zewnątrz , proporcjonalny. Weszłam na simbrla i patrzę działeczka też nieduża, za to wielki podziw
Jestem w trakcie urządzania kolejnego domu.
Zrobiłem na razie tylko kuchnię.
Coś zmienić, dodać?
Zastanawiałem się nad kolorowymi krzesełkami, ale stwierdziłem, że pomysł już oklepany.
Zrobiłem na razie tylko kuchnię.
Coś zmienić, dodać?
Zastanawiałem się nad kolorowymi krzesełkami, ale stwierdziłem, że pomysł już oklepany.
ja bym pokolorawał, nic że oklepany, ale będzie fajnie wyglądać
A ja powiem, że mi się nie podoba.
Fufufu. ; /
Tylko fajny pomysł na ściany i ich kolorki, ale szafki fu i krzesła mogłyby być białe.
Fufufu. ; /
Tylko fajny pomysł na ściany i ich kolorki, ale szafki fu i krzesła mogłyby być białe.
Nie podoba mi się :<
Wymieniłbym szafki kuchenne i lodówkę, kuchenkę możesz zostawić.
Jakoś tak tu mdło...
Wymieniłbym szafki kuchenne i lodówkę, kuchenkę możesz zostawić.
Jakoś tak tu mdło...
Tak prezentuje się kuchnia z kolorowymi krzesełkami.
Dla mnie nadal mdło, szafki tak trochę zaczynają się zlewać z podłogą, powinny być ciemniejsze.
Można więcej niż siedem.
No mówiłem, że BIAŁE KRZESEŁKA NO ; /
No mówiłem, że BIAŁE KRZESEŁKA NO ; /
a dla mnie może być w sumie. Spróbuj jeszcze z białymi krzesłami jak mówił Cain, może jeszcze zmień teksturę lodówki?
Sprawdziłem jak wygląda z białymi krzesłami, jednak nie podoba mi się. Zostawiam tak jak jest z kolorowymi.
Sypialnia i łazienka również skończona.
Sypialnia i łazienka również skończona.
trochę rozjaśniłbym ściany albo może dałbym jakiś akcent turkusowy też na ścianie. Łóżko mi się nie podoba, te nogi wystające. :<