Miejskie życie - Pogaduszki
Re: Miejskie życie - Pogaduszki
Trzeba pamiętać że to nie ci sami ludzie pracują nad zwiastunami co nad dodatkami, no i niektóre dodatki są pewnie robione przez różnych ludzi
Nadal zachwycony nie jestem... Podobno są myszy i jest mieszkanie w którym jest taka taśma po martwym ciele jak na scenie zbrodni, to jest ciekawe, ale podobno nie można tego usunąć.
Nadal zachwycony nie jestem... Podobno są myszy i jest mieszkanie w którym jest taka taśma po martwym ciele jak na scenie zbrodni, to jest ciekawe, ale podobno nie można tego usunąć.
Ciekawe tylko co będzie jak wyjdą pory roku... Deszcz i śnieg będzie padał na festiwalach gdzie są komputery, szisza itp.
Czy tak jak się mówi, pory roku będą w jednym mieście
Czy tak jak się mówi, pory roku będą w jednym mieście
Sky Fits Heaven
- Niebezpieczny
Na oficjalnym blogu EA pojawił się nowy wpis o powstawaniu "Miejskiego życia", a w nim parę szkiców koncepcyjnych:
> Sims True Life: Nowy wpis na oficjalnym blogu
Na jednym widać pralkę oraz rozkładaną sofę:
Szkoda, że z tego zrezygnowano.
> Sims True Life: Nowy wpis na oficjalnym blogu
Na jednym widać pralkę oraz rozkładaną sofę:
Szkoda, że z tego zrezygnowano.
- Hanka Milanka
- Project 4D - zwycięzca
Jeżeli chodzi o pralkę to już od dawna mówi się o tym, że jak się pojawi, to pewnie jako pakiet akcesoriów czy coś Ale tej rozkładanej sofy to faktycznie szkoda, bo w tych mieszkankach idealnie by się sprawdziło
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
W takim mieszkaniu jeszcze dobrze by się sprawdziło łóżko na antresoli, pod spód zawsze można by wstawić biurko albo inną komodę
Fajny szkic.
Fajny szkic.
JOANNA CHMIELEWSKA - 2.04.1932 - 7.10.2013
MARGIT SANDEMO - 23.04.1924 - 1.09.2018
MACIEJ PAROWSKI - 27.12.1946 - 02.06.2019
MAJA LIDIA KOSSAKOWSKA - 27.02.1972 - 23.05.2022
Pomysłów i możliwości oczywiście jak zawsze.. masa, ale wykonanie biedne
Sky Fits Heaven
Bo to co robią concept artyści nie zawsze ma się do tego na co się twórcy zdecydują.
W ogóle to pralka w kuchni to taki angielski styl, hmm...
W ogóle to pralka w kuchni to taki angielski styl, hmm...
- Niebezpieczny
Koncepcyjne obrazki bardzo mi się podobają. Nowoczesne, praktyczne, bez wzorków i kolorów. Tak powinien wyglądać ten dodatek. W dodatku pralki i składane łóżko powinno się pojawić
Robią z graczy idiotów. Bo przecież Czwórka ma być łatwa i mega intuicyjna, wszystko jest upraszczane do granic możliwości (dlatego na przykład nie wprowadzono taksówek, bo "gracze mogliby się pogubić"), a i tak potrzebne są poradniki wideo? Wciąż jest za trudna?
Gracz nie ogarnie "Miejskiego życia", więc przygotujmy mu 3 filmiki.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZvTVUbiPJjA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RZdyQzIxovc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kbhc31p1Do8[/youtube]
Gracz nie ogarnie "Miejskiego życia", więc przygotujmy mu 3 filmiki.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZvTVUbiPJjA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RZdyQzIxovc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kbhc31p1Do8[/youtube]
Rozwalił mnie fakt, że wspomnieli tylko o dwóch karierach, a o trzeciej żadnej wzmianki. Jak coś robić to robić to dobrze
Z tego co gdzieś przeczytałem to kariera Krytyk pojawia się tylko przy rozszerzeniu Zjedzmy na mieście, dlatego o niej nie wspomniano. Nie wiem czy to prawda, ponieważ mam Zjedzmy na mieście i nie jestem w stanie tego sprawdzić.
Ja tam nie widzę nic złego w tych filmikach. Jakoś muszą promować grę, nawet po premierze. A takie filmiki są ciekawe i zachęcają do kupna.
Ja tam nie widzę nic złego w tych filmikach. Jakoś muszą promować grę, nawet po premierze. A takie filmiki są ciekawe i zachęcają do kupna.
Też się zastanawiam nad tymi karierami. Moim zdaniem te materiały po prostu ktoś przygotowywał, kto nie za bardzo sam gra w simsy i coś mu się pomyliło Bo gdyby ta kariera krytyka była tylko jeśli mamy pakiet Zjedzmy na mieście to chyba by o tym wspomnieli już przy wpisach na blogu, gdzie mówili o 3 karierach :/
We built this city, we built this city on rock an' roll!
To nieprawda. Mam tylko podstawę i Miejskie Życie a mam karierę krytykaHirooo pisze:Z tego co gdzieś przeczytałem to kariera Krytyk pojawia się tylko przy rozszerzeniu Zjedzmy na mieście, dlatego o niej nie wspomniano. Nie wiem czy to prawda, ponieważ mam Zjedzmy na mieście i nie jestem w stanie tego sprawdzić.
To spełnią się pewnego dnia
I świt nie przerwie moich marzeń
A potem się okaże,
Że dobry mój sen wiecznie trwa.
. . .
- Hanka Milanka
- Project 4D - zwycięzca
Nie jest warte, lepiej kupić na jakiejś przecenie.
A potem się okaże,
. . .
Nie jest warte tej ceny którą za nią chcą. Poza kilkoma obiektami, mieszkaniami które są tak naprawdę ograniczonymi domami bez ogródków, 3 karierami i nowym miastem właściwie nie am nic ciekawego. Festiwale też dosyć szybko sie nudzą.
A potem się okaże,
. . .
- Hanka Milanka
- Project 4D - zwycięzca
GamerTR9, aktualnie przecena jest z racji Black Friday, po 89 zł, osobiście troche śmiechłam, jak w empiku kupiłam pudełkową wersje po 99zł, a na originie jest po 119 zł, no ale cóż
Ponadto WwP i SS sa po 44 zł z groszami, sama sie zastanawiam czy nie kupić SS za taką cene, taniej już chyba nie będzie
Ponadto WwP i SS sa po 44 zł z groszami, sama sie zastanawiam czy nie kupić SS za taką cene, taniej już chyba nie będzie
Ja polecam i jak dla mnie, MŻ to na razie najlepszy dodatek to gry, który wnosi najwięcej nowości
Może i wnosi najwięcej ze wszystkich obecnych dodatków z 4 ale w porównaniu z takimi dodatkami do 3 to jest bardo ubogo. Jak wszystkie w tej części...
A potem się okaże,
. . .