The Sims 4 - Pogaduszki
Pogaduszki o najnowszej odsłonie Simowego symulatora
Re: The Sims 4 - Pogaduszki
Wybaczcie, ale nie jestem w temacie kompletnie a chciałabym się dowiedzieć czy wiadomo już coś na temat wymagań gry?
"Kocham zwierzęta bo tylko one nie są zakłamane."
Też mnie to zastanawia, jak to rozwiązane będzie. Dla mnie najprawdopodobniejszym scenariuszem są w zasadzie dwa scenariusze:Stara-Raszpla pisze:ja sie tak zastanawiam.. skoro miasto ma miec 5 dzielnic. .kada po 5 budynkow to mamy 25 budynkow.. a co jezeli wydadz anowe dodatki ?? zwykle w dodatkahc dochodzily parcele publiczne.. wynika z rtego ze albo beda dokladac dzielnice.. albo.. bedziemy jezdzic na dodatkowe parcele "poza' miasto.. do nikad w zasadzie...
I obaiwam sie ze bardziej prawdopodobna jest ta druga opcja... bo pomiedzy dodatkami wyjda na pewno nowe miasta.. i co.. kupilabym np miasto w stylu Monte Vista.. a potem jego dzielnica byloby cos w sylu brigde point ??
Jestem ciekawa ale i z drugiej storny mam obawy...
1. Z każdym dodatkiem, gdzie dojdą nowe parcele będzie każde miasto poszerzane o dodatkową dzielnicę.
2. Skoro simowie mają mieć możliwość poruszania się po różnych miastach, to zapewne będzie dochodziło jakieś miasto nowe, gdzie będą te parcele dodatkowe i wtedy jedynie co będzie można zrobić, to kazać jechać naszemu simowi do tego nowego miasta, gdzie będzie np. restauracja czy coś...
We built this city, we built this city on rock an' roll!
Może zrobią jak w jedynce, czy dwójce, że dochodziły dzielnice, przy nocnym życiu przedmieście, przy włąsnym biznesie lazurowa promenada itd...
Mi tam pasowało to co było w trójce, że zazwyczaj wystarczyło parcel żeby pobudować na nich budynki z dodatków Denerwuje mnie, że każda część The Sims oferuje coś, czego nie ma inna część, jakby nie mogli zrobić generacji, gdzie by było wszystko co najlepsze
We built this city, we built this city on rock an' roll!
xyz pisze:Paulinx pisze:Wybaczcie, ale nie jestem w temacie kompletnie a chciałabym się dowiedzieć czy wiadomo już coś na temat wymagań gry?
z tego co mi wiadomo nie, pewnie będą takie jak z casu
A wiesz jakie są z Casu może?
"Kocham zwierzęta bo tylko one nie są zakłamane."
Byłby tu ktoś na tyle miły żeby wstawić wszystkie dostępne filmy z the sims 4? ;p
Paulinx, tutaj masz wymagania CASu:
http://help.ea.com/pl/article/the-sims- ... s-demo/#10
http://help.ea.com/pl/article/the-sims- ... s-demo/#10
^ xyz, no niestety...
Czy ja wiem? W TS3 edytor świata doszedł w aktulizacji do Kariery, a CAW był już chyba przed Wymarzonymi...?
Nie sądzę żeby pełna gra miała takie same wymagania jak sam CAS. Pewnie będą wyższe, mniej lub bardziej.
- Stara-Raszpla
Beda wyzsze na pewno... ale juz sa spore .. niby miala byc na tostery.. a core 2 duo z 2ghz .. no to sporo w sumie jak na samo demo...
A tak przy okajzi pragne wszysktich poinformowac ze od dzis przestaje marudzic na brak dema BO WLASNIE DOSTALAM takze jedna maruda mniej.. losowanie odbylo ise o 21
A tak przy okajzi pragne wszysktich poinformowac ze od dzis przestaje marudzic na brak dema BO WLASNIE DOSTALAM takze jedna maruda mniej.. losowanie odbylo ise o 21
Na forum od: 18.04.2007
--------------------------
Mój sprzęt:
MacBook Pro 16" Retina. i7 2.6GHz/32GB/1TB/AMD Radeon Pro 5500M
oraz stacjonarka:
Intel i7-10700K 3.80Ghz | 32 GB | 1TB | GF 2080Ti
Moj simblr:
https://stararaszpla.tumblr.com
Mój sprzęt:
oraz stacjonarka:
Moj simblr:
Kolejni szczęśliwcy wylosowani ,a ja jak zwykle w nich nie jestem :c Tak czy owak gratuluję ci Raszplo
proszę wstawić mniejszą sygnaturę/ Indra
Jak już jesteśmy przy wymaganiach, to chciałabym zapytać, bo się na tym nie znam:
Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 3.20 GHz
3. 19 GHz, 2.00 RAM
Karta graficzna Radeon X1300/X1550 Series
Czy na moim staruszku demo w ogóle odpali?
Intel(R)
3. 19 GHz, 2.00 RAM
- Stara-Raszpla
Weldug informacji oficjalnych to nie.. bo on wymaga procesora 2 rdzeniowego dual core minimum. Ale.. wiesz. .roznie bywaPacyfka pisze:Jak już jesteśmy przy wymaganiach, to chciałabym zapytać, bo się na tym nie znam:
Intel(R)
3. 19 GHz, 2.00 RAM
\Fotka ktora pojawila sie na twitterze
How many Sims do you see enjoying a night out in the Neighborhood?
Na forum od: 18.04.2007
Mój sprzęt:
oraz stacjonarka:
Moj simblr:
Mój sprzęt:
oraz stacjonarka:
Moj simblr:
czyli albo jeszcze dziś, albo jutro
Na jakiej zasadzie będę mógł zdobyć te cechy podczas rozgrywki? o.O
- teoyaomqui
te pierwsze wyglądają jak nagrody szczęścia życiowego...
ale fajne z tymi aspiracjami przynajmniej wypełnianie ich będzie miało jakiś sens, a nie że tak dojść do życiowego celu dla samego faktu dojścia
ale fajne z tymi aspiracjami przynajmniej wypełnianie ich będzie miało jakiś sens, a nie że tak dojść do życiowego celu dla samego faktu dojścia