Na obu jest The Sims 4, po prostu gra nie zmieściła się na jednej.Hirooo pisze:28. W pudełku są dwie płyty. Do czego służy Disc 1 i Disc 2?
Na pierwszej znajduje się chyba 8 GB, a na drugiej 0,5 GB.
Na obu jest The Sims 4, po prostu gra nie zmieściła się na jednej.Hirooo pisze:28. W pudełku są dwie płyty. Do czego służy Disc 1 i Disc 2?
Brednie, trzeba wyłączyć opcję "Efekty postprocessingu", ponieważ niektóre karty graficzne mieszają po prostu rozmyciateaplease. pisze:30. Czytałam, że taki problem występuje w grach z crackiem/pirackich wersjach, taka cenzura nałożona przez twórców. Przyznaj się szczerze, czy masz legalną grę? Bo jak nie, to nie pomożemy.
Nie o takie rozmycie chodzi.teaplease. pisze:30. Czytałam, że taki problem występuje w grach z crackiem/pirackich wersjach, taka cenzura nałożona przez twórców. Przyznaj się szczerze, czy masz legalną grę? Bo jak nie, to nie pomożemy.
Ponawiam pytanie. Widziałem już zdjęcia z simem bez kryształka nad głową. Więc chyba kod został już odkryty, albo po prostu ktoś przełączył na innego sima podczas robienia zdjęć.Eq pisze:17. Czy da się wyłączyć kryształek? (kod headlineeffects off nie działa na kryształek)
Tak. Normalnie aktywujesz grę w origin kodem seryjnym z pudełka a później ściągasz.Stefa pisze:A ja mam pytanko z innej beczki. Czy gdy kupię wersję pudełkową, mogę zainstalować Simsy przez origin ( wpisanie kodu ) ? Ponieważ napęd mi poszedł w laptopie, a nie mam teraz możliwości zamówienia cyfrowej wersji. I stąd moje pytanko, czy w pudełku znajduje się kod produktu, który mogę wykorzystać w okienku w origin ( wykorzystaj kod produktu... ) Czy będę musiała instalować poprzez włożenie płyty ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości