Sim Brother 2014
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Re: Sim Brother 2014
Verion - ale super odwzorowania uczestników. W kolejności to pewnie Juliet, Norman, Joanne, Felix, Edward, Connie, Chris i Trudi Jak dla mnie najmniej podobni wyszli Chris i Connie, a Trudi za chuda ciapkę Najlepiej ci wyszedł Norman.
Guuki - fajnie, że intensywnie pracujesz nad programem Co do zdjęcia - piwnica? Horror? Sama nie wiem...
Guuki - fajnie, że intensywnie pracujesz nad programem Co do zdjęcia - piwnica? Horror? Sama nie wiem...
JOANNA CHMIELEWSKA - 2.04.1932 - 7.10.2013
MARGIT SANDEMO - 23.04.1924 - 1.09.2018
MACIEJ PAROWSKI - 27.12.1946 - 02.06.2019
MAJA LIDIA KOSSAKOWSKA - 27.02.1972 - 23.05.2022
Juliet - nie poznałem jej, coś słabo wyszła.
Norman - też jakoś średnio, ma zbyt kwadratową twarz. : P
Joanne - nawet podobna, chociaż zły kolor włosów dałeś. Powinny być brązowe.
Felix - raczej podobny, też nie do końca, ale najważniejsze cechy zachowane.
Edward - dobrze wyszedł, całkiem podobny.
Connie - też wyszła nieźle, chociaż te rysy twarzy to tak nie do końca...
Chris - bardzo podobny, nieźle wyszedł.
Trudi - no za chuda no.
Dobra robota.
Norman - też jakoś średnio, ma zbyt kwadratową twarz. : P
Joanne - nawet podobna, chociaż zły kolor włosów dałeś. Powinny być brązowe.
Felix - raczej podobny, też nie do końca, ale najważniejsze cechy zachowane.
Edward - dobrze wyszedł, całkiem podobny.
Connie - też wyszła nieźle, chociaż te rysy twarzy to tak nie do końca...
Chris - bardzo podobny, nieźle wyszedł.
Trudi - no za chuda no.
Dobra robota.
Super, że lecisz tak szybko z programem, jak tak dalej pójdzie to finał zobaczymy jeszcze we wrześniu. Dzięki ci za to.
Joanne ponosi karę za złamanie regulaminu.
Wieczorem odbywają się finałowe nominacje tej edycji.
Zapraszam na pierwszą stronę tego tematu:
-> KLIK <-
(zalecam oglądanie w jakości 480p)
Super solidarność, Connie, ty się wylegujesz w wannie a Joanne na torturach w piwnicy.
6:00 - co się właśnie stało? To zdanie brzmiało jakby było wyjęte z kontekstu.
Nie mogę, nie wierzę jak Chris się wycwanił... No i będzie podwójna nominacja, tragedia. Wylecieć ma oczywiście Edward, nie lubię go...
Szkoda, że ta edycja się kończy, ale na szczęście nie będzie ostatnia - chociaż następna nie będzie miała castingu, przepraszam, ja wciąż nie mogę tego przeboleć... Nadciąga finał, jestem strasznie ciekawy, kto wygra i mam nadzieję, że czeka nas niespodzianka.
6:00 - co się właśnie stało? To zdanie brzmiało jakby było wyjęte z kontekstu.
Nie mogę, nie wierzę jak Chris się wycwanił... No i będzie podwójna nominacja, tragedia. Wylecieć ma oczywiście Edward, nie lubię go...
Szkoda, że ta edycja się kończy, ale na szczęście nie będzie ostatnia - chociaż następna nie będzie miała castingu, przepraszam, ja wciąż nie mogę tego przeboleć... Nadciąga finał, jestem strasznie ciekawy, kto wygra i mam nadzieję, że czeka nas niespodzianka.
Odcinek, jeden z najlepszych, dużo akcji, po prostu bomba, fajnie ze ta osoba akurat jest w finale
Jestem niezadowolony z nominacji.
Spodziewałem się Edwarda i Chrisa
Trzymam mocno kciuki za płeć piękną
Dlaczego w ankiecie mogę zagłosować tylko na jednego sima?
Spodziewałem się Edwarda i Chrisa
Trzymam mocno kciuki za płeć piękną
Dlaczego w ankiecie mogę zagłosować tylko na jednego sima?
Niestety szukam i szukam, ale prawdopodobnie nie ma tam w ustawieniach takiej opcji.Lunon pisze:Dlaczego w ankiecie mogę zagłosować tylko na jednego sima?
Tak czy siak, myślę, że to chyba nie jest zbyt wielki problem. Każdy i tak głosuje na najmniej lubianego przez siebie Sima. Po prostu dwójka z największą ilością Waszych głosów opuści program.
Świetny odcinek, no i tak prędko, edycja zmierza ku finałowi. Nie mogę się doczekać wersji z gwiazdami!
[spoiler]Chris bezpieczny! Jee... [/spoiler]
[spoiler]Chris bezpieczny! Jee... [/spoiler]
Głos oddany, jakie będzie kolejne (już ostatnie) zadanie zakupowe i kiedy będzie można zobaczyć jak uczestnicy se z nim poradzą
Guuki szaleje - to już drugi odcinek w tak krótkim czasie. Podejrzewam, że jak przyjdzie czas realizacji ostatniego odcinka eliminacyjnego, to dłuuuużej poczekamy.
- Kasim Hazim
- Renciści
Dzień 14 - Fajny. Zadanie z jedzeniem mózgów fajnie wymyślone. Swoją drogą Joanne zachowała
się dwulicowo w stosunku do Edwarda, ale Connie chyba też złamała regulamin częściowo mówiąc o
wtwalaniu tylko chłopaków... Ogólnie to brakuje mi Trudi. ;-;
Dzień 15 - Kara Joanna niezła. Fajne pomieszczenie z tej piwnicy. (w sumie myślałem, że kara będzie
gorsza.) Jak wspominałem w komentarzu o dniu 14, moim zdaniem, Connie też powinna zostać ukarana...
Ogólnie Edward miał rację naskakując na nich, pierwsze zaczęły. xD Nominacje ciekawe. Już wiem na
kogo zagłosuję...
się dwulicowo w stosunku do Edwarda, ale Connie chyba też złamała regulamin częściowo mówiąc o
wtwalaniu tylko chłopaków... Ogólnie to brakuje mi Trudi. ;-;
Dzień 15 - Kara Joanna niezła. Fajne pomieszczenie z tej piwnicy. (w sumie myślałem, że kara będzie
gorsza.) Jak wspominałem w komentarzu o dniu 14, moim zdaniem, Connie też powinna zostać ukarana...
Ogólnie Edward miał rację naskakując na nich, pierwsze zaczęły. xD Nominacje ciekawe. Już wiem na
kogo zagłosuję...
Na horyzoncie kolejna, tym razem podwójna, eliminacja, a ja jeszcze nie zdążyłem Was oficjalnie zapytać, czy dobrze się stało, że Trudi opuściła dom Simowego Brata jako trzecia. No więc pytam.
Ja tam byłem przekonany, że odpadnie Edward, a Trudi to nawet dojdzie do finału. Miała pecha, czasem głosy są nieprzewidywalne - ale jakby nie patrzeć, jest ciekawiej.
Bardzo dobrze się stało. Irytująca postać!
Jednocześnie dobrze i jednocześnie źle, dobrze ponieważ była nieznosna i nie bylo by ciągu dalszego losów Connie i Edwarda, a źle ponieważ trochę jest teraz bez niej nudno
Mnie jej eliminacja zaszokowała.
Byłem 100% przekonany, że odpadnie Edward. Tu jednak taka niespodzianka.
Trudi była dla mnie neutralna, ale powinna zostać.
Byłem 100% przekonany, że odpadnie Edward. Tu jednak taka niespodzianka.
Trudi była dla mnie neutralna, ale powinna zostać.
Tez zmnie Eliminacja zszokowala, sam nwm jak to się stało że odpadła, ale liczy się to, że Edward został, może większość z was wolałby żeby Trudy została, ale wtedy byśmy nie wiedzieli jak to będzie z Connie i Edwardem
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Co do eliminacji Trudi - niezbyt ją lubiłam, ale wolałabym, żeby to Edward wyskoczył.
Co do nowego odcinka - kara dla Joanne świetna, ależ ten Braciszek bezlitosny Co do nominowanych - trzy osoby były do przewidzenia, czwarta mnie zaskoczyła. Zaraz zagłosuję.
Co do nowego odcinka - kara dla Joanne świetna, ależ ten Braciszek bezlitosny Co do nominowanych - trzy osoby były do przewidzenia, czwarta mnie zaskoczyła. Zaraz zagłosuję.
JOANNA CHMIELEWSKA - 2.04.1932 - 7.10.2013
MARGIT SANDEMO - 23.04.1924 - 1.09.2018
MACIEJ PAROWSKI - 27.12.1946 - 02.06.2019
MAJA LIDIA KOSSAKOWSKA - 27.02.1972 - 23.05.2022
Guuki, a kolejna edycja będzie juz na 100 % edycja Celebrity czy jeszcze może to być inna edycja