Przyjemni
Perypetie zwariowanej rodzinki!
Re: Przyjemni
Ten sezon został zrealizowany w błyskawicznym tempie. Na otwarcie sezonu dwa odcinki ostatnio podobnie. Oby tak dalej. Niech pomysły nigdy Ci się nie kończą!
Na otwarcie były aż trzy odcinki.
-----------------
Oficjalnie zdjęcia do dziesiątej serii "Przyjemnych" zakończone. Prace zostały zakończone. Wkrótce premiera ostatniego, osiemdziesiątego odcinka!
-----------------
Oficjalnie zdjęcia do dziesiątej serii "Przyjemnych" zakończone. Prace zostały zakończone. Wkrótce premiera ostatniego, osiemdziesiątego odcinka!
Dejmian, kolejny sezon musi powstać. Wciąż masz rekord 84 odcinków od EiP do pobicia.
- Kasim Hazim
- Renciści
To był chyba najszybszy sezon w historii! Nie mogę się doczekać kolejnego.
W środę ukaże się ostatni, osiemdziesiąty odcinek. O mały włos i by tego odcinka nie było. Jakieś dwa dni po zakończeniu zdjęć cały plan padł. Parcela w ogóle nie chce się wczytać - a właściwie wczytuje się bez końca. Próbowałem wielu (jak nie wszystkich) sposobów, by jakoś do parceli się dostać, niestety na nic te próby. Nawet Guuki próbował mój zapis odtworzyć u siebie - sytuacja była taka sama. Parcela z planem w ogóle nie chce się wczytać. To najprawdopodobniej przesądzi o zakończeniu całego serialu.
Proste - przeprowadzka Przyjemnych do nowego domu. To doskonały powiew świeżości, nowe pomysły na odcinki? Nie odpuszczaj, Dejmian, setny odcinek jest tak blisko!
Właśnie , kiedyś też miałeś chyba jakieś problemy podczas kręcenia "Przyjemnych" i jakoś sobie poradziłeś ! No i czekamy na odcinek przede wszystkim !
Rok temu była podobna sytuacja, ale została opanowana po ciężkich bojach. Poza tym wtedy był ewidentny błąd, który się pokazywał przy wczytywaniu parceli. Tym razem parcela ładuje się non stop, bez końca.
salberg, nie - takiej sytuacji nigdy nie będzie. Pech chciał, że remont planu był w już w zaawansowanym stadium. Za dużo czasu i nerwów na to straciłem. Żadnej przeprowadzki nie będzie.
salberg, nie - takiej sytuacji nigdy nie będzie. Pech chciał, że remont planu był w już w zaawansowanym stadium. Za dużo czasu i nerwów na to straciłem. Żadnej przeprowadzki nie będzie.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2014, 19:27 przez Dejmian, łącznie zmieniany 2 razy.
Ale budowa nowego domu to dla Dejmiana jeszcze więcej pracy. Łatwo się mówi, ale przez ten dodatkowy problem może stracić chęci. :c
R.I.P. Przyjemni [*]
Czyli to będzie już ostatni odcinek w ogóle?
Czyli to będzie już ostatni odcinek w ogóle?
Kompletnie nie wiem co się stało. Cała parcela ładuje się... i... nic. Cały czas się ładuje.
Tak, również nic to nie dało.
- Kasim Hazim
- Renciści
Nie ma co od razu skazywać serialu na straty, bo może uda się coś wymyślić. Sam cały dzień myślę, co może być powodem problemu...
Cały czas mam nadzieję, że grze się w końcu odwidzi i zacznie wczytywać tego save'a. Tylko na to można liczyć, bo, faktycznie, przez ostatnie dni próbowaliśmy z Dejmianem wszystkich sposobów i żaden nie pomógł. Szkoda by było, gdyby serial miał się zakończyć - tak blisko 100-ego odcinka.
Nieee, tylko nie to, A nie zostały wam jakieś inne zapisy z gry? Lepiej zaczać trochę wcześniej niż w ogóle.
Emisja jedenastej serii nie została jeszcze zaplanowana.
Pani Bernadetta xD
I ten wyjący komputer, to takie życiowe, hah!
Szkoda w sumie, że Malwina odeszła tak zwyczajnie. Spodziewałem się, że albo wysadzi siebie w powietrze, albo zamieni się w jakiś kubek do kawy czy coś.
No ale nic, pożegnaliśmy ją. Jaka była, taka była, ale 20 odcinków miło nam urozmaiciła.
Fajny motyw ze zdjęciem Reni na koniec odcinka. Szykuje się powrót starej bohaterki w wielkim stylu.
I ten wyjący komputer, to takie życiowe, hah!
Szkoda w sumie, że Malwina odeszła tak zwyczajnie. Spodziewałem się, że albo wysadzi siebie w powietrze, albo zamieni się w jakiś kubek do kawy czy coś.
No ale nic, pożegnaliśmy ją. Jaka była, taka była, ale 20 odcinków miło nam urozmaiciła.
Fajny motyw ze zdjęciem Reni na koniec odcinka. Szykuje się powrót starej bohaterki w wielkim stylu.
Na początek - ciesze się, że Malwina i Jowita się zakolegowały. Z początku obawiałem się, że będą się tylko kłóciły...
A co do finału to podoba mi się ta akcja z Malwiną i jej egzaminem. No i te porównanie komputera do zarzynania świni, też dobre ;P
No i oczywiście pożegnanie w stylu Przyjemnych - przyjemne
Ostatnie ujęcie odcinka wprost podgotowało atmosferę. Taka zapowiedź powrotu Renaty mi się podoba... xD
A co do finału to podoba mi się ta akcja z Malwiną i jej egzaminem. No i te porównanie komputera do zarzynania świni, też dobre ;P
No i oczywiście pożegnanie w stylu Przyjemnych - przyjemne
Ostatnie ujęcie odcinka wprost podgotowało atmosferę. Taka zapowiedź powrotu Renaty mi się podoba... xD