Store i Giełda Wymiany
Re: Store i Giełda Wymiany
No chyba nie <_<
A schodów w kształcie litery L brak. Powiedzieli, że jakieś problemy mają, tak naprawdę wycisną z nich kasę przy następnej okazji.
A schodów w kształcie litery L brak. Powiedzieli, że jakieś problemy mają, tak naprawdę wycisną z nich kasę przy następnej okazji.
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Fajny zestawik, zwłaszcza że dają dwie formy parceli - Dwór teraz, czyli zrujnowany i opuszczony, i Dwór dawniej, czyli za czasów świetności. Jak tylko zaopatrzę się w SimPoints, kupię
JOANNA CHMIELEWSKA - 2.04.1932 - 7.10.2013
MARGIT SANDEMO - 23.04.1924 - 1.09.2018
MACIEJ PAROWSKI - 27.12.1946 - 02.06.2019
MAJA LIDIA KOSSAKOWSKA - 27.02.1972 - 23.05.2022
A może te schody zamierzają dodać w aktualizacji? Jakaś nadzieja musi być
Jestem połowicznie zadowolony. Wersja „przed” jest piękna - klasyczne, eleganckie wnętrza, całkiem duży ogród. Wariant „po” jest zaskakująco dopracowany - pojawiły się ubytki w stropach i ścianach (!!). Najsłabszą częścią zestawu jest oczywiście kompletnie niedopracowany dach (okna nie przepuszczają światła, ba, w ogóle nie łączą się ze ścianą), a wieża to jeden wielki obiekt, który podczas operowania kamerą nie zanika i w efekcie gra jest bardzo utrudniona.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2017, 12:03 przez książę, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Mnie się podobają pajęczyny Wczoraj na chwilę weszłam do gry i bawiłam się nimi u mojej rodzinki, przymocowywałam je na ścianach w różnych miejscach, fajne efekty wychodziły
I te obrazy są super, takie naprawdę staroświeckie
Parceli nie testowałam.
I te obrazy są super, takie naprawdę staroświeckie
Parceli nie testowałam.
Dziś trochę przetestowałem zestaw i ku mojemu zdziwieniu obumarłe krzaki okazały się ogrodzeniem! Strasznie nie podoba mi się to rozwiązanie. :/
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Haha, dla mnie to zabawne, bo możesz zrobić uschły żywopłot w opuszczonym domu Niezwykle pomysłowe
Niby tak, ale mogli dać wersję jako pojedyncza roślina. Taki żywopłot wygląda okropnie jeśli ma być dłuższy.
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Albo znowu jakiś zestaw dla dzieci Mogliby dać zoo, skoro dali farmę w trzech zestawach, zoo by się do miasta przydało jako nowy typ parceli na przykład
- Kasim Hazim
- Renciści
Znowu coś Katy Parry? O losie i po co? Nie wystarczą już te marne akcesoria? Mam nadzieję, że jednak będzie to zoo, fajnie by było.
Jestem za zoo. Wystarczyłyby mi nawet 2-3 zwierzęta.Tylko tak jak z krowami i innymi zwierzętami zabraknie mi ich starzenia się i potomstwa)
czyli będzie cyrk, ciekawe jak szajsowo rozwiążą ten temat, bo z nimi i ich lenistwem różnie bywa XD
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Zwierzęta pewnie będą miały animacje zwierząt już istniejących. Magika i akrobaty nie trzeba tworzyć, bo przecież są w Zostań Gwiazdą... do tego jeszcze dołożyć zestaw z tą maszyną do hipnozy i już, gotowe
Hmm, zestaw cyrkowy już kiedyś pojawił się w Store i był super, dlatego cieszę się z tego nadchodzącego. Zwłaszcza, że planuję zadanie cyrkowe w Sim Brotherze, więc idealnie .
Co do zwierząt typu słoń czy lew, ludzie w internecie przypuszczają, że chodzi o karuzelę, gdzie można wybrać na czym chce się kręcić: na słoniu, na lwie, w helikopterku, itp.
Stąd też wpis twórców "Ty bierz lwa, ja wezmę słonia".
Co do zwierząt typu słoń czy lew, ludzie w internecie przypuszczają, że chodzi o karuzelę, gdzie można wybrać na czym chce się kręcić: na słoniu, na lwie, w helikopterku, itp.
Stąd też wpis twórców "Ty bierz lwa, ja wezmę słonia".
Jak będą jakieś zwierzęta to będę wniebowzięty. Wiadomo kiedy ma być?
Zapewne pierwszy czwartek czerwca premiera.
Zestaw zawierać będzie 2 obiekty specjalne a jeden z nich, według zapewnień twórców, jest jednym z najlepiej wyglądających obiektów specjalnych kiedykolwiek stworzonych!
Twórcy zapewniają też, że mimo zbliżającej się premiery TS4, do "trójkowego" Store nadal przybywać będą nowe zestawy.
Zestaw zawierać będzie 2 obiekty specjalne a jeden z nich, według zapewnień twórców, jest jednym z najlepiej wyglądających obiektów specjalnych kiedykolwiek stworzonych!
Twórcy zapewniają też, że mimo zbliżającej się premiery TS4, do "trójkowego" Store nadal przybywać będą nowe zestawy.
Jednym specjalnym obiektem będzie karuzela, a drugim? Pewnie to co widzimy na zdjęciu. Na tym czymś , nie wiem czy można to nazwać przyczepą jest zdjęcie Monte Vista. Będzie to chyba kolejna parcela urządzona w tym stylu, podobnie jak Targ Rolny „Świeżyzna”.
Wydaje mi się, że karuzela miała już się pojawić w pakiecie Przystań. Ale zrezygnowali dając nam jedynie pawilon. Przecież można więcej zarobić.
Wydaje mi się, że karuzela miała już się pojawić w pakiecie Przystań. Ale zrezygnowali dając nam jedynie pawilon. Przecież można więcej zarobić.
Fontanna z cyrkowego zestawu:
Mam wrażenie, że Nick jakoś tak dziwnie bokiem siedzi .
Co do zdjęć Monte Vista na wozach, ktoś gdzieś pisał, że kiedyś większość cyrków wywodziło się z Włoch, albo przynajmniej miało włoskie nazwy. Zdjęcia Monte Vista to takie nawiązanie do tamtych czasów .
Mam wrażenie, że Nick jakoś tak dziwnie bokiem siedzi .
Co do zdjęć Monte Vista na wozach, ktoś gdzieś pisał, że kiedyś większość cyrków wywodziło się z Włoch, albo przynajmniej miało włoskie nazwy. Zdjęcia Monte Vista to takie nawiązanie do tamtych czasów .