The Sims 4 - Pogaduszki
Pogaduszki o najnowszej odsłonie Simowego symulatora
Re: The Sims 4 - Pogaduszki
Pojawiła się konkretna data światowej premiery gry - 30. września 2014:
http://simsvip.com/2014/05/06/the-sims- ... 30th-2014/
Może się ona jednak jeszcze zmienić .
http://simsvip.com/2014/05/06/the-sims- ... 30th-2014/
Może się ona jednak jeszcze zmienić .
Ehhh co za termin wybrali Tak to bym chciał, żeby szybko ten czas nastał, ale że nie chcę żeby lato szybko minęło, to jestem w kropce! hahah
We built this city, we built this city on rock an' roll!
Mam nadzieje ze wrzesień to definitywny miesiąc i nie przeniosą już premiery czwórki.
Chciałabym juz zagrać *u*
Chciałabym juz zagrać *u*
A tak w ogóle na empiku data premiery jest 23 września, nie wiem czy tak od początku było czy zmienili niedawno
http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=t ... =basicForm
http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=t ... =basicForm
Antares dokładnie
Racja, te odkładanie dziecka na podłogę to masakra.. W pokoju kojec a on kładzie mi dziecko na podłodze..
Fajnie by było gdyby simy mogły ze sobą rozmawiać mając niemowlę na rękach. W trójce to porażka. Idę w gości do kogoś z dzieckiem, dziecko kładzie na ziemi i idzie gadać z kimś tam.. Matko
Fajnie by też było gdybyśmy mogli położyć dziecko na sofie albo na łóżku
Fajnie by było gdyby simy mogły ze sobą rozmawiać mając niemowlę na rękach. W trójce to porażka. Idę w gości do kogoś z dzieckiem, dziecko kładzie na ziemi i idzie gadać z kimś tam.. Matko
Fajnie by też było gdybyśmy mogli położyć dziecko na sofie albo na łóżku
Sky Fits Heaven
W gości jak w gości ale na mieście ? strach w ogóle gdziekolwiek iść z dzieckiem
W trójce z tymi dzieciakami to w ogóle porażka. W dwójce pamiętam było to lepiej już robione, matki mogły podać komuś dziecko jak szły zrobić coś innego. W trójce to te dzieci były niczym zło konieczne, byle odchodować do dorosłości W dwójce pamiętam, że z pasją obserwowałem, jak mój sim się rodzi i rośnie, w trójce chciałem żeby tylko szybko urosły i mieć je z głowy :\
Poza tym małe dzieci powinny dużo szybciej uczyć się swoich umiejętności, dlatego że i tak ta grupa wiekowa nie trwa za długo, a często ciężko było wyrobić z nauką chodzenia, mówienia i robienia siusiu do nocnika :\ Już nie mówiąc o tym, że te książeczki, które można było w TS3 czytać dzieciom dzięki czemu miały lepsze umiejętności potem w dorosłości, były bez sensu! Bo nauka pozostałych umiejętności zajmowała na tyle dużo czasu, że już nawet nie było kiedy tych książeczek czytać.
Poza tym małe dzieci powinny dużo szybciej uczyć się swoich umiejętności, dlatego że i tak ta grupa wiekowa nie trwa za długo, a często ciężko było wyrobić z nauką chodzenia, mówienia i robienia siusiu do nocnika :\ Już nie mówiąc o tym, że te książeczki, które można było w TS3 czytać dzieciom dzięki czemu miały lepsze umiejętności potem w dorosłości, były bez sensu! Bo nauka pozostałych umiejętności zajmowała na tyle dużo czasu, że już nawet nie było kiedy tych książeczek czytać.
- PoProstuAnia
Ćwirowie wracają!
Bella jest zachwycająca <3
źródło: http://sims.arhn.eu/2014/05/cwirowie-w-the-sims-4/
Bella jest zachwycająca <3
źródło: http://sims.arhn.eu/2014/05/cwirowie-w-the-sims-4/
Wlasnie miałam to opublikować! Wyprzedziłaś mnie sekundami. xD
Bella *__*
Bella *__*
Te zdjęcia z CASu jakoś mnie nie zachwycają,
Ćwiry na pewno lepsze niż w trójce
Ćwiry na pewno lepsze niż w trójce
Sky Fits Heaven
Czyli to zdjęcie oznacza, że będą świeżo po ślubie. Jeszcze nie mają dzieci a kosmici nikogo nie porwali.
Będą mieszkać w Miłowie? Otrzymamy Miłowo w TS4? <3
Było już jedno zdjęcie co przypominało Weronę, więc może i Dziwnowo będzie.
Nie napalajcie się tak na to video. Pewnie coś podobnego do tych co już pokazywali.. Nic nowego..
Sky Fits Heaven
Bella jest po prostu PIĘKNA <3
Fajnie, że tak właśnie osadzili "czwórkę" w czasie - Ćwirowie świeżo po ślubie, bez dzieci, bez kosmitów.
Fajnie, że tak właśnie osadzili "czwórkę" w czasie - Ćwirowie świeżo po ślubie, bez dzieci, bez kosmitów.
- msreckless
- Scenarzysta
jestem na wielkie tak, boli mnie serce od czekania na czwórkę. </3
don't hold your breath, i'm not losing sleep over you
i'm mr ms reckless with the capital r
- Kasim Hazim
- Renciści
Ćwirowie ♥ Moja ulubiona rodzinka.
Bella wygląda zachwycająco. xD
Bella wygląda zachwycająco. xD
Czyli w pewnym sensie trafiłam z tym ze będą młodym małżeństwem bez dzieci. Ciesze sie, będę nimi grała.
I nie moge przestać sie nimi zachwycać.
I nie moge przestać sie nimi zachwycać.
Bello, oh Bello, tutaj jesteś! Czekaliśmy tyle lat. <3
Jeśli faktycznie akcja jest pomiędzy trójką a jedynką i Kasandry jeszcze nie ma... umiejscowienie czasu może okazać się perfekcyjne.
Czekam na film.
Jeśli faktycznie akcja jest pomiędzy trójką a jedynką i Kasandry jeszcze nie ma... umiejscowienie czasu może okazać się perfekcyjne.
Czekam na film.
Ogólnie fajnie, pięknie, ale po przybliżeniu na buta Belli, trochę się zmartwiłem.
W TS3 takie krawędzie są, po czwórce się ich nie spodziewałem...
Nawet tego jakoś nie zatuszowali, bo przecież rendery powinny być perfekcyjne do bólu.
W TS3 takie krawędzie są, po czwórce się ich nie spodziewałem...
Nawet tego jakoś nie zatuszowali, bo przecież rendery powinny być perfekcyjne do bólu.