Również jak Raszpli, ten środkowy podoba mi się szczególnie. Kto to powiedział, że ten przód Ci nie wyszedł? ?

Ogromny salon z kuchnią i jadalnią, ale tak to urządziłeś że wygląda świetnie. Świetnie urządziłeś ogród, naprawdę ładnie to wygląda. Mieszkańcy na pewno nie powstydziliby się przechodniów

Kuchnia jest taka przytulna, sprawia wrażenie kuchni w której faktycznie ktoś gotuje, nie lubię takich rozciągniętych rzędów szafek, ale to wygląda naprawdę świetnie.
Bardzo ładne panele, to chyba CC, prawda?
Jedyne co bym zmieniła to dywan. Widzę pod stołem jakiś perski dywan. Ale twórcy oczywiście takich nie dali. ...
Sypialnia również przytulna, może tylko kolor ścian bym zmieniła bo ten nieco burdelowy.
Domek nad którym pracujesz obecnie no jak na razie pusty z zewnątrz. Po dodaniu ogrodu będzie świetny.
Wnętrze znów przytulne i mniejsze, czyli takie jak lubię. Nie wiem tylko po co te dwa stojaki na buty. Ten spod schodów mógłbyś zabrać. I czy ja dobrze widzę? W czwórce schody są na 3 kratki? W 2 i 3 były na 4..
Ten telewizor wygląda śmiesznie, czemu twórcy nie stworzyli jakiegoś normalnie wyglądającego tylko taki...
Co do Twojego pierwszego domu, nie bardzo rozumiem po co te wejście po prawej.. Ładniej by wyglądał bez tej przybudówki