Tutaj także będziemy mieli zakończenie (mogę napisać, że teraz każde moje relacje będą z zakończeniem).
Koniec liceum, niby wolność od nauki, lecz nie przed pewną młodą grupką ludzi. Czas zapisać się na studia i zaznać życia po za domem w akademiku!
Studia, ważny krok w życiu. Przed młodzieżą nauka, nauka i jeszcze raz nauka, ale czy tylko? Imprezy, owszem to też przed nimi, ale nie o tym mowa…
Pewna osoba, dziewczyna, z małego miasteczka Appoloosa Plains zapisała się na studia do Twinbrook. Od razu można zauważyć, że nauka w jej życiu to podstawa. Nie interesują ją imprezy, chłopaki, wyzywające ciuchy itd.. Jest dziewczyną, która chce osiągnąć w życiu określony cel, tak jak jej rodzice.
Byłoby wszystko pięknie, plan, który sobie obmyśliła pewnie by się powiódł, gdyby nie ON i jego przyjaciele.
Ile namiesza się w życiu Tej dziewczyny? Czy będzie dalej pilną uczennicą o dobrych manierach? A może odkryje nowy, lepszy świat, którego jeszcze nie miała okazji poznać?
Jak zachowa się On i jego przyjaciele wobec Tej dziewczyny? Czy wszyscy się polubią?
Tego wszystkiego się dowiecie w fotorelacji „On, Ona i Ja” .
To taki mały wstęp
Alina Faling
- mól książkowy,
- schludna,
- spostrzegawcza,
- opiekuńcza,
- ambitna,
- flirciarz,
- awangarda,
- dusza towarzystwa,
- miłośnik motoryzacji,
- artysta,