http://www.thesims.com/pl_PL/news/why-y ... ted-for-e3Podczas konferencji prasowej EA na E3 ujawnimy to, na co czekaliście: datę wydania The Sims™ 4!
Podczas konferencji prasowej EA na E3 po raz pierwszy przedstawimy całkiem nowy zwiastun rozgrywki!
The Sims 4 - Pogaduszki
Pogaduszki o najnowszej odsłonie Simowego symulatora
Re: The Sims 4 - Pogaduszki
https://www.facebook.com/TheSimsPL/phot ... 52/?type=1
lol, jak można tak marudzić na nie wyraźność i kanciastość, nie wiem jak wy, ale ja grając nie gapię się ciągle na twarze simów z bliska (wiem, że wymagacie, jak kupujecie, ale takie super efekty nie są potrzebne na chwilę patrzenia )
Żona tego ciemnoskórego pana o roboczej nazwie "mam " przemalowała i skróciła włosy
Wycięłam wulgaryzm. /Rai
Wycięłam wulgaryzm. /Rai
We built this city, we built this city on rock an' roll!
Tak sobie myślę, że skoro simsy będą miały rozbudowane emocje, to aż się boję jak będzie wyglądał okres buntu u nastolatków xD
Nie mogę się doczekać jutra i prezentacji od EA na E3, zwłaszcza że ma sporo trwać.
http://www.ign.com/wikis/e3/E3_2014_Pre ... s_UK_Times link do harmonogramu poniedziałkowego e3, godziny podane pod Anglię, więc dla nas + 1 godzina.
Z niej wynika że będzie EA występowało przez 3 godziny. W tym czasie, pomimo że pewnie będą inne tytuły przedstawiać mogliby powiedzieć sporo o simsach
U nas jest godzinę później z czasem w stosunku do UK. //Guuki
Nie mogę się doczekać jutra i prezentacji od EA na E3, zwłaszcza że ma sporo trwać.
http://www.ign.com/wikis/e3/E3_2014_Pre ... s_UK_Times link do harmonogramu poniedziałkowego e3, godziny podane pod Anglię, więc dla nas + 1 godzina.
Z niej wynika że będzie EA występowało przez 3 godziny. W tym czasie, pomimo że pewnie będą inne tytuły przedstawiać mogliby powiedzieć sporo o simsach
U nas jest godzinę później z czasem w stosunku do UK. //Guuki
Kurczę, każdy smartfon na jakichkolwiek zdjęciach jest cegłą. Nie da się cieńszych?
Pokazują nam na renderach Andre uzależnionego od technologii, troszkę przerobionego Olliego, ale ja się pytam: Gdzie jest Sophia?
Pokazują nam na renderach Andre uzależnionego od technologii, troszkę przerobionego Olliego, ale ja się pytam: Gdzie jest Sophia?
- Kasim Hazim
- Renciści
Włosy simów dalej sprawiają ból moim oczom. xD
Simka po prawej ma fajny strój. ^,^
Simka po prawej ma fajny strój. ^,^
Simka po prawej ma znośne włosy, super strój.
Szkoda, że to wszystko owoc fotoszopa ;__;
- Kasim Hazim
- Renciści
Czemu photoshopa?Lunon pisze:Simka po prawej ma znośne włosy, super strój.
Blondynkę z lewej widzieliśmy w grze i wygląda identycznie, jej ciuchy również. Te rendery nie są tak wyidealizowane jak trójkowe, kiedyś nawet dodałam porównanie simow z renderow i wersji in-game, różnice bardzo male. Nie potrzebnie przezywasz. xD
Kasim, było, było.
Jejku, tu wszystko wygląda przecudownie! Miasto wygląda cudownie, każdy przedstawiony sim, KAŻDY ma jakiś swój charakter, domy również dobrze się prezentują chociaż na moje możliwości i tak same klocki z dachem wyjdą... Grafika genialnie się w to wszystko wpasowuje!
Dziwnie wygląda w tej sukience.
I te grube telefony. Nie mogli dać cieńszych?
I te grube telefony. Nie mogli dać cieńszych?
Simka przeciętna, ale ubranko fajne No ale znowu cegła zamiast telefonu
Wygląda na to, że te telefony będą jak w trójce, że każdy sim od razu ma. No, ale mam nadzieję, że dadzą kupowanie ubrań i nie powielą tego zaplanuj strój z Trójki..
Już nie mogę się doczekać jutra
Simka całkiem ładna, ale w grze z pewnością będzie brzydsza. Ładna sukienka, już ją widzieliśmy podczas przyjęcia Belli
Już nie mogę się doczekać jutra
Simka całkiem ładna, ale w grze z pewnością będzie brzydsza. Ładna sukienka, już ją widzieliśmy podczas przyjęcia Belli
Sky Fits Heaven
Boże, jaki fejk. Najlepsza chyba jest ta wklejona w środek czołówka jakiegoś biura nieruchomości. XD
- Kannotekina
Żadne z przedstawionych w filmiku scen, nie licząc tych które znamy z trailerów, nie są z serii The Sims :I
Gdyby się ktoś zastanawiał, skąd jest to miasto, to najpierw wklejono kawałeczek simcity, a potem jedzie gameplay CitiesXL.
Ten film i komentarze są zrobione przez twórcę torrenta, z którym na kompa zamiast "demo simsów" ściągamy z całą pewnością masę wirusów.
-
Trochę nie rozumiem tych dyskusji o komiksowości. Owszem, można się spierać o to, czy grafika TS4 to to na co czekaliśmy, ale często ludzie dają do zrozumienia, że "teraz jest powrót do The Sims 2 i jest mniej realistyczna grafika". Z tego wynika, że grafika w The Sims 3 była realistyczna... Owszem, tekstury (np. podłoża) i drzewa były bardziej szczegółowe, ale z tej grafiki też biła ogromna kreskówkowość i wiąż daleko było jej do realizmu.
Już chyba bliżej do niego było grafice TS1 (jak na tamte lata oczywiście), ale tam to był bardziej taki realizm domu dla lalek, więc w nowszych generacjach mogłoby to dziwnie wyglądać. Ale ogólnie brakuje mi tego klimatu jedynki, który nie był aż tak przesłodzony. Chciałbym, żeby TS 4 trochę do niego nawiązało chociaż muzyką. Wolałbym jazz (chociażby trochę bardziej beztroski niż soundtrack z jedynki, żeby pasowało do grafiki) niż te dwójkowe lub co gorsza trójkowe klimaty...
Już chyba bliżej do niego było grafice TS1 (jak na tamte lata oczywiście), ale tam to był bardziej taki realizm domu dla lalek, więc w nowszych generacjach mogłoby to dziwnie wyglądać. Ale ogólnie brakuje mi tego klimatu jedynki, który nie był aż tak przesłodzony. Chciałbym, żeby TS 4 trochę do niego nawiązało chociaż muzyką. Wolałbym jazz (chociażby trochę bardziej beztroski niż soundtrack z jedynki, żeby pasowało do grafiki) niż te dwójkowe lub co gorsza trójkowe klimaty...