Nie będę się wypowiadał szczegółowa o trailerze, myśle, jak większość. bardzo mi się podobają nowe możliwości, narzędzia, tekstury dachów i tak dalej. Poza tym są już odbicia w wodzie, włosy ulegają poprawkom, wszystko idzie na przód i się zmienia.
Wiadomo jednak, że najlepsze są szczegóły. Teraz trudno uznać, że nie ulegną modyfikacjom, no ale... talerze z jedzeniem wreszcie mają jakieś kształty, napoje dobierane do posiłków, nowe innterakcje przy stole to coś, co doda wyczekiwanej przeze mnie realności. Cieszę sie też na dodanie drogi dwupasmowej z prawdziwego zdarzenia, a przy zwykłych ulicach od razu stoją już latarnie, roślinność widzimy rozmieszczoną w pasie drogowym, a skrzynki na listy i gazety mogą można wybrać samemu. No miód malina :>
Co mnie natomiast zdenerwowało, to "zamglone" okna pozbawione przejrzystości, a raczej fakt, że ten zabieg wygląda na celowy. W trailerze wyraźnie widać, że okna najpierw mają pełną szklistość, ale po sekundzie, wraz z cieniem, mają dodaną mgłę, która uniemożliwia patrzenie przez szyby.
Bez sensu.
Edit, zapomniałem o basenach. to też mnie denerwuje, ale jest szansa, że jakoś to połączą ze stawem, może da radę pływać i przemieszczać się w wodzie jako tej samej materii wszędzie, która dotychczas była oddzielona... Tak, to naiwne xD