The Sims 4 - Pogaduszki
Pogaduszki o najnowszej odsłonie Simowego symulatora
Re: The Sims 4 - Pogaduszki
Zależy co masz przez to na myśli "w zastraszającym" U mnie raczej tyją powoli, ale ostatnio każdy mój sim uprawia jakieś aktywności fizyczne więc w ogóle nie tyją.
We built this city, we built this city on rock an' roll!
Z okazji 17-lecia The Sims w tym tygodniu czeka nas aktualizacja z urodzinowymi koszulkami dla Simów, nowy wygląd menu głównego TS4 i przeceny w Origin na niektóre gry z serii:
więcej: > Sims True Life: Świętujemy 17 lat wspólnego Simowania! <
więcej: > Sims True Life: Świętujemy 17 lat wspólnego Simowania! <
Na STL jest napisane, że promocja obejmie wybrane tytuły The Sims 4. Na poprzednią generację już nie zrobią przecen????????? The Sims 3 ma tyle lat, a za dodatki trzeba płacić jakby niedawno wyszły. Poza tym, tylko koszulki? W pamiętnym 2010r. kiedy to premierę miało The Sims 3 Nowoczesny Apartament dali do gry obiekty z poprzednich generacji: łóżko, gitarę i akwarium... No nie postarali się :////
Fajnie, że zmienią menu główne, bo to obecne jest beznadziejne. Brzydkie, kompletnie nieintuicyjne. Chociaż znając EA to po zmianie może być jeszcze gorsze...
O Boże, to było tak dawno temu... Kiedy to zleciało??blurry pisze:W pamiętnym 2010r. kiedy to premierę miało The Sims 3 Nowoczesny Apartament
blurry ale o ile dobrze pamiętam, to łóżko, gitara i akwarium była dostępna tylko przy zakupie akcesoriów Nowoczesny Apartament (chyba przy preorderach).
E tam jakieś trzy obiekty... któregoś roku za darmo były akcesoria „Miejskie życie”, to był dopiero prezent!
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Przy zakupie Nowoczesnego Apartamentu dostawało się trzy wyżej wymienione obiekty. Nie tylko przy preorderach tylko przy każdym jednym egzemplarzu płytowym.Levkoni pisze:blurry ale o ile dobrze pamiętam, to łóżko, gitara i akwarium była dostępna tylko przy zakupie akcesoriów Nowoczesny Apartament (chyba przy preorderach).
Teraz będą tylko koszulki? Kiepsko...
Nowy wygląda menu głównego, czyli nowa grafika?
JOANNA CHMIELEWSKA - 2.04.1932 - 7.10.2013
MARGIT SANDEMO - 23.04.1924 - 1.09.2018
MACIEJ PAROWSKI - 27.12.1946 - 02.06.2019
MAJA LIDIA KOSSAKOWSKA - 27.02.1972 - 23.05.2022
Koszulki takie przydatne, że normalnie nie mogę się doczekać
Ciekawe czy raczą jakieś błędy naprawić, np ten z czasem
Ciekawe czy raczą jakieś błędy naprawić, np ten z czasem
Sky Fits Heaven
Szczerze, to już bym wolała, jakby dali fryzurę nową, a nie koszulkę... Albo jakieś łóżko, balony, nowy tort. Oni ciągle z tymi koszulkami. Jak np. te festiwalowe, czy ktoś w nie ubiera Simów. Chociaż ta jeszcze nie jest aż tak tragicznie zła.
Ja i tak się nie spodziewałem niczego wielkiego w lutym, w styczniu dali maluchy za darmo, zaraz potem pakiet z wampirami. To było do przewidzenia, że luty będzie suchy
Mimo wszystko mam nadzieję, że menu będzie przebudowane bo to które jest obecnie od początku mi się nie podobało. Jest nieintuicyjne i brzydkie, taki rozgardiasz. Mam nadzieję, że zrobią coś bardziej klasycznego czyli menu na środku albo z boku z normalnym panelem, a nie tymi mikroikonkami.
No i oby w końcu naprawili błędy bo przecież ta gra robi się już niegrywalna... szczególnie przez zbugowany upływ czasu :/
Mimo wszystko mam nadzieję, że menu będzie przebudowane bo to które jest obecnie od początku mi się nie podobało. Jest nieintuicyjne i brzydkie, taki rozgardiasz. Mam nadzieję, że zrobią coś bardziej klasycznego czyli menu na środku albo z boku z normalnym panelem, a nie tymi mikroikonkami.
No i oby w końcu naprawili błędy bo przecież ta gra robi się już niegrywalna... szczególnie przez zbugowany upływ czasu :/
- adasdelrey
Nie rozumiem czemu wy teraz czepiacie się o zbugowany upływ czasu, skoro on jest od początku gry...
Nie jest od początku gry. Jest od jakiegoś czasu już, ale na pewno nie od początku. Pamiętam, że były kiedyś problemy z trzecim przyśpieszeniem bo nie chciał czas na trójkę wskakiwać np. w nocy. A teraz czas się przycina, często na ostatniej prędkości nagle się cofa, a simowie przez to mają problem z kolejkami zadań bo im się anulują interakcje itd.
dlatego ja postanowiłam zostawić 4, bo błędy doprowadzały mnie do szału. I też błąd z upływem czasu zauważyłam u sb w grze.
Wiem że darmówka i w ogóle, ale no, te koszulki brzydkie są, poza tym ja równie dobrze mogę sam zrobić taką, włącznie z nowym meshem (a ta chyba nawet nowego mesha nie ma...)
Wątpię czy ktokolwiek by ubrał swojego sima w takie coś. Już prędzej jakby to logo TS było czy coś.
A ja u mnie jakoś błędu z czasem nie zauważyłem.
Wątpię czy ktokolwiek by ubrał swojego sima w takie coś. Już prędzej jakby to logo TS było czy coś.
A ja u mnie jakoś błędu z czasem nie zauważyłem.
- adasdelrey
@Levkoni ja tak miałem od samego początku gry.
Mogliby dać kolejna okolice na tą rocznicę. No ale cóż
W marcu akcesoria z kreglami a w lutym nowe koszulki
W marcu akcesoria z kreglami a w lutym nowe koszulki
Sky Fits Heaven
Nadeszła obiecywana promocja na Origin!
Podstawka i dodatki są po 60zł.
Podstawka i dodatki są po 60zł.
Czy Wam też po dzisiejszej aktualizacji gra ładuje się straaasznie długo?
Nowe menu to największe rozczarowanie, jakie mogło być. Fuj! Już poprzednie było tandetne i odkąd zapowiedzieli, że będzie nowe, spodziewałem się czegoś naprawdę robiącego wrażenie. A tu kicha.
A przeceny też mnie rozczarowały, bo liczyłem na tańsze akcesoria i pakiety rozgrywki, a tu tylko dodatki i podstawa. Wielkie mi świętowanie 17-lecia The Sims...
A przeceny też mnie rozczarowały, bo liczyłem na tańsze akcesoria i pakiety rozgrywki, a tu tylko dodatki i podstawa. Wielkie mi świętowanie 17-lecia The Sims...