Sim Brother 2014
Re: Sim Brother 2014
Odcinek bardzo mi się podobał. Uwielbiam zwroty akcji i wszelakie 'twisty'. Zadanie świetne, losy potoczyły się tak, że nie mam czego zarzucić. jest jednak jedyna sprawa, która mnie mierzi - to niefortunnie dobrana muzyka. Zabrakło chyba jakiegoś ciekawego podkładu muzycznego, szczególnie w najistotniejszym momencie epizodu.
ps. opowieść na zakończenie była przewspaniała!
ps. opowieść na zakończenie była przewspaniała!
Nie było jeszcze zbyt wielu odcinków, ale ten póki co należy do moich ulubionych.
Cieszę się, że Arpheno odszedł. Od początku mnie denerwował. Poza tym jeśli dzięki temu pojawiłaby się nowa osoba, to jeszcze bardziej cieszyłaby mnie jego ucieczka.
Cieszę się, że Arpheno odszedł. Od początku mnie denerwował. Poza tym jeśli dzięki temu pojawiłaby się nowa osoba, to jeszcze bardziej cieszyłaby mnie jego ucieczka.
- Blady Krfawy Kamyczek
- Project 4D - zwycięzca
Mówiąc o konsekwencjach SB miał na myśli wypłacanie kasy albo cosik?
Co za chamskie przerwanie zadania no serio. Jak już to myślałem że po prostu Trudi sobie tako pójdzie za daleko i będzie "TY SPAŚLAKU JAK MOGŁAŚ TAK ZROBIĆ". Ale nie no spoko było. I faktycznie szkoda nominowanych. :<
Co za chamskie przerwanie zadania no serio. Jak już to myślałem że po prostu Trudi sobie tako pójdzie za daleko i będzie "TY SPAŚLAKU JAK MOGŁAŚ TAK ZROBIĆ". Ale nie no spoko było. I faktycznie szkoda nominowanych. :<
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
No tak, Śnieżka się troszkę wkurzyła Ale w sumie nie dziwne po tym, co odstawił Arpheno... i tak, taka jest lepsza niż taka miła i spokojna
JOANNA CHMIELEWSKA - 2.04.1932 - 7.10.2013
MARGIT SANDEMO - 23.04.1924 - 1.09.2018
MACIEJ PAROWSKI - 27.12.1946 - 02.06.2019
MAJA LIDIA KOSSAKOWSKA - 27.02.1972 - 23.05.2022
Dalszy ciąg zadania zakupowego. Czy mieszkańcy je zaliczą?
Na żywo odpada pierwszy uczestnik.
Zapraszam na pierwszą stronę tego tematu:
-> KLIK <-
(zalecam oglądanie w jakości 480p)
Brawo Guuki! To był najlepszy odcinek, bardzo zaskakujący i bardzo klimatyczny.
[spoiler]Świetnie że weszła nowa osoba do domu, to takie rzadkie w simowych edycjach. Ekstra pomysł, bardzo mi się spodobał.[/spoiler]Napracowałeś się też bardzo przy wydaniu "extra". Te wszystkie materiały zza kulis, no cudo! Na ekranach zrzuty z kamer domu, brawo, brawo!
[spoiler]Świetnie że weszła nowa osoba do domu, to takie rzadkie w simowych edycjach. Ekstra pomysł, bardzo mi się spodobał.[/spoiler]Napracowałeś się też bardzo przy wydaniu "extra". Te wszystkie materiały zza kulis, no cudo! Na ekranach zrzuty z kamer domu, brawo, brawo!
- Kasim Hazim
- Renciści
I odcinek i wydanie "extra" świetnie wyszły. Bardzo klimatyczny i świetny.
Oł yeah Edward
Popieram, wydanie extra świetne!
Popieram, wydanie extra świetne!
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Sim Brother 2014
Powiem tak: jak zwykle mistrzowskie wykonanie. Podobało mnie się nowe zadanie. Bulwers Felixa o konsolę też super, facet nie może sobie tego darować
Ooo, Chris się umył.. nieważne, że na szybko i cudzą gąbką, liczy się fakt
Nie zaskoczył mnie wynik eliminacji. Juliet jak dla mnie za bardzo eksponowała to, że jest blogerką modową, to gadanie, och, popatrzcie na to, co mam teraz na sobie, itd... trochę to było wkurzające już.
Nowy uczestnik? Na razie nie mogę sobie wyrobić o nim zdania, przez chwilę go w programie widziałam... cóż, pożyjemy, zobaczymy
Fajnie też wyszło w wydaniu Extra, to oprowadzanie po ringu kamerowym i pokój z ekranami, a na nim widoki z domu
Podsumuję tradycyjnie: czekam na ciąg dalszy.
Ooo, Chris się umył.. nieważne, że na szybko i cudzą gąbką, liczy się fakt
Nie zaskoczył mnie wynik eliminacji. Juliet jak dla mnie za bardzo eksponowała to, że jest blogerką modową, to gadanie, och, popatrzcie na to, co mam teraz na sobie, itd... trochę to było wkurzające już.
Nowy uczestnik? Na razie nie mogę sobie wyrobić o nim zdania, przez chwilę go w programie widziałam... cóż, pożyjemy, zobaczymy
Fajnie też wyszło w wydaniu Extra, to oprowadzanie po ringu kamerowym i pokój z ekranami, a na nim widoki z domu
Podsumuję tradycyjnie: czekam na ciąg dalszy.
JOANNA CHMIELEWSKA - 2.04.1932 - 7.10.2013
MARGIT SANDEMO - 23.04.1924 - 1.09.2018
MACIEJ PAROWSKI - 27.12.1946 - 02.06.2019
MAJA LIDIA KOSSAKOWSKA - 27.02.1972 - 23.05.2022
Może i ja się wypowiem.
No wreszcie jakaś intryga! Szkoda, że w rsach typu "Brother" nie można głosować na siebie, aby ktoś tam odpadł, ale widzowie decydują ;_; dałoby to więcej pikanterii
Tag 3 - Ciekawy i zwrot akcji był. Masz plusa u mnie Proszę: "+". Tylko opiekuj się nim
Tag 4 - Już iskierki zaczęły lecieć nie spodziewałem się, że ktoś tam ma jaja Zapunktował/a u mnie. Już dwóch wyeliminowanych. Im więcej tym lepiej. W małym gronie są lepsze i ciekawsze historie
No wreszcie jakaś intryga! Szkoda, że w rsach typu "Brother" nie można głosować na siebie, aby ktoś tam odpadł, ale widzowie decydują ;_; dałoby to więcej pikanterii
Tag 3 - Ciekawy i zwrot akcji był. Masz plusa u mnie Proszę: "+". Tylko opiekuj się nim
Tag 4 - Już iskierki zaczęły lecieć nie spodziewałem się, że ktoś tam ma jaja Zapunktował/a u mnie. Już dwóch wyeliminowanych. Im więcej tym lepiej. W małym gronie są lepsze i ciekawsze historie
Bo Cyrax tańczyć chce!
Pełna profeska. Wszystko wspaniale zmontowane i wykonane. Oprócz moich wcześniejszych, drobnych uwag technicznych, nic więcej negatywnego nie doszło A skoro nie wziąłeś sobie tamtych drobnostek do serca, widać tak po prostu jest dobrze dla Ciebie, a o to chodzi, aby było po Twojemu.
Bardzo się cieszę z tego, jak Wielki Brat potoczył losami. Nowy uczestnik na pewno będzie postacią wyrazistą i pozytywniejszą, niż Arpheno. Chciałbym też coś zasugerować. Mianowicie, czy w następnym materiale extra będzie można zobaczyć z nim wywiad? Taki tam pomysł... Bo jestem ciekawy, czy jeszcze kiedykolwiek w ogóle się pojawi na ekranie.
Drugi program extra - jak nazwa wskazuje - jest extra. Uwieeelbiam materiały zza kulis, cały smaczek tylko dla nas! Nie mogę się doczekać dalszego ciągu! I cieszę się na zadanie z ciuchami, bardzo :3
Bardzo się cieszę z tego, jak Wielki Brat potoczył losami. Nowy uczestnik na pewno będzie postacią wyrazistą i pozytywniejszą, niż Arpheno. Chciałbym też coś zasugerować. Mianowicie, czy w następnym materiale extra będzie można zobaczyć z nim wywiad? Taki tam pomysł... Bo jestem ciekawy, czy jeszcze kiedykolwiek w ogóle się pojawi na ekranie.
Drugi program extra - jak nazwa wskazuje - jest extra. Uwieeelbiam materiały zza kulis, cały smaczek tylko dla nas! Nie mogę się doczekać dalszego ciągu! I cieszę się na zadanie z ciuchami, bardzo :3
Smisiu, Arpheno przecież uciekł, miał dosyć programu, i wątpię, by chciał występować w wydaniu EXTRA.
Smisiu, chodzi o muzykę? Zawsze mam z nią problem, a tracić pół godziny na szukanie odpowiedniego kawałka do odpowiedniej sytuacji w programie mi się nie chce . Poza tym chyba nie jest tak źle, muzyka podczas ucieczki Arpheno jest zaczerpnięta z prawdziwego BB, do pozostałych kawałków też idzie przywyknąć.
Wywiad z Arpheno? Tak jak pisze salberg, produkcja programu nic już z nim nie chce mieć wspólnego, dlatego wątpię, byśmy go jeszcze zobaczyli .
Dzięki wszystkim za komentarze, to bardzo motywujące!
Wywiad z Arpheno? Tak jak pisze salberg, produkcja programu nic już z nim nie chce mieć wspólnego, dlatego wątpię, byśmy go jeszcze zobaczyli .
Dzięki wszystkim za komentarze, to bardzo motywujące!
Nie ma to jak diss na Smisia za każdy pomysł XD ok.
Nie chodziło mi o muzykę Guuki, i wiem, salbergu, że Arpheno uciekł, no ale dzięki za zauważenie postu.
Nie chodziło mi o muzykę Guuki, i wiem, salbergu, że Arpheno uciekł, no ale dzięki za zauważenie postu.
W sumie w trzeciej polskiej edycji "Big Brother Bitwa" też były ucieczki, a potem były rozmowy po pewnym czasie z uczestnikami, którzy uciekli. Było tak w finale, więc może w finale się on pojawi.
Sim Brother 2014
ja też jestem zdania, że "lepiej by było, gdyby został i się ze wszystkimi kłócił". Nowy uczestnik, póki co, podoba mi się znacznie mniej, ale może się to zmienić. Generalnie odcinek super, kilka momentów mnie rozwaliło kompletnie i strasznie szybko się obydwa skończyły. Umieram z ciekawości, co będzie dalej
Tak myślałem, że odpadnie ta osoba. Nowy uczestnik na razie niczym się dla mnie nie wyróżnił, ale w końcu tylko przez chwilę go widzieliśmy, więc to jeszcze może się zmienić.
W wydaniu Extra najbardziej spodobały mi się te materiały zza kulis. I nawet zostałem zacytowany.
W wydaniu Extra najbardziej spodobały mi się te materiały zza kulis. I nawet zostałem zacytowany.
- alpaka terapeutyczna
- Archiwista
Nie miałem czasu wcześniej obejrzeć i skomentować, wybacz! :< Te święta, ten brak czasu XD
Fajny odcinek. Naprawdę profesjonalny. Dużo talentu XD
Juliet [*]. Guuki, kończ tą edycję i rób następną, mam już pomysł na nowego simsa! XD
Fajny odcinek. Naprawdę profesjonalny. Dużo talentu XD
Juliet [*]. Guuki, kończ tą edycję i rób następną, mam już pomysł na nowego simsa! XD
fade into you/i think it's strange you never knew
Jeżeli powstanie kolejna edycja, to będzie to edycja specjalna, tak jak ta "Celebrity" z zeszłego roku - czyli bez castingu i tylko 6 uczestników.