Przyjemni
Perypetie zwariowanej rodzinki!
Re: Przyjemni
Przydałby się odcinek Przyjemnych, zwłaszcza teraz po tych 'nowościach' w czwórce
Hahaha, świetny odcinek
Motyw z babą z brodą na końcu genialny, nieźle się uśmiałem.
A jeszcze ten wodorotlenkosodokwas xD
"My brudasy wiemy jak nie myć swego ciała, lubimy kiedy nasza skóra swędzi cała"
Genialna parodia Eurowizji, chociaż śpiewanie syntezatorowi IVONA nie wychodzi najlepiej...
Czekam na kolejny odcinek. Pomysłów Ci nie brakuje!
Motyw z babą z brodą na końcu genialny, nieźle się uśmiałem.
A jeszcze ten wodorotlenkosodokwas xD
"My brudasy wiemy jak nie myć swego ciała, lubimy kiedy nasza skóra swędzi cała"
Genialna parodia Eurowizji, chociaż śpiewanie syntezatorowi IVONA nie wychodzi najlepiej...
Czekam na kolejny odcinek. Pomysłów Ci nie brakuje!
Świetny odcinek
Pomysł z Eurofuzją udany... Fajnie jest zobaczyć w Przyjemnych jakiś motyw związany z prawdziwymi wydarzeniami na świecie (wygrana kobiety z brodą, na przykład)
A tak poza tym, to jestem ciekawy jak zakończysz wątek Malwiny...
Pomysł z Eurofuzją udany... Fajnie jest zobaczyć w Przyjemnych jakiś motyw związany z prawdziwymi wydarzeniami na świecie (wygrana kobiety z brodą, na przykład)
A tak poza tym, to jestem ciekawy jak zakończysz wątek Malwiny...
Hehe dobre z tą babą z broda
Fajnie sie oglądało
Fajnie sie oglądało
- Kasim Hazim
- Renciści
Eurofuzja i "My brudasy" Wygrałeś internety, Dejmian. ♥
Motyw baby z brodą na końcu świetny! :>
Jeden z lepszych odcinków.
Motyw baby z brodą na końcu świetny! :>
Jeden z lepszych odcinków.
Ostatnie dwa odcinki świetnie! Bardzo mi się podobały. Z pomysłem i ciekawe. Natomiast początek sezonu trochę słaby, ale to nic.
Dziesiąta seria "Przyjemnych" powoli dobiega końca. Przed Wam jeszcze trzy nowe odcinki serialu. Nadszedł czas, by o pewnych rzeczach Was poinformować - zaraz po zakończeniu obecnego sezonu plan opustoszeje, już dziś mogę Wam zdradzić, że mieszkanie zajmowane przez Renię/Malwinę zostanie całkowicie i doszczętnie wyburzone. Znikną wszystkie ślady po Malwinie i "dawnej" Renacie. Jej powrót to zupełnie nowa historia dla tego serialu.
Wow, no to zaskoczyłeś.
Zupełnie nowa Renia... brzmi tajemniczo. I zniknie jej mieszkanie? Będzie mieszkać gdzieś indziej?
No to pobudziłeś moją ciekawość. Kończ dziesiąty sezon jak najszybciej i dawaj jedenasty.
Zupełnie nowa Renia... brzmi tajemniczo. I zniknie jej mieszkanie? Będzie mieszkać gdzieś indziej?
No to pobudziłeś moją ciekawość. Kończ dziesiąty sezon jak najszybciej i dawaj jedenasty.
Hm... Czyli Renia znajdzie sobie nowe lokum?
Robi się naprawdę ciekawie
Jestem ciekawy też relacji: Renia-Oliwia...
A tymczasem pozostały jeszcze trzy odcinki sezonu dziesiątego...
No czekam, czekam!
Robi się naprawdę ciekawie
Jestem ciekawy też relacji: Renia-Oliwia...
A tymczasem pozostały jeszcze trzy odcinki sezonu dziesiątego...
No czekam, czekam!
Jutro pojawią się dwa premierowe odcinku serialu.
Dwa aż? No to ładnie, czekamy.
Początkowo byłem przeciwny publikowaniu odcinków paru na raz, bo wtedy sezon szybciej zleci, ale teraz, gdy narobiłeś nam apetytu na "nową Renię", publikuj jak najwięcej i bierz się za jedenasty sezon. xD
Początkowo byłem przeciwny publikowaniu odcinków paru na raz, bo wtedy sezon szybciej zleci, ale teraz, gdy narobiłeś nam apetytu na "nową Renię", publikuj jak najwięcej i bierz się za jedenasty sezon. xD
Podczas piosenki My Brudasy mogłeś dać napisy bo ciężko zrozumieć co ta IVONA śpiewa. Trzeba było sobie to w głowie zaśpiewać by jakoś sensownie to brzmiało. Spodziewałem się jakiegoś przedstawienia na powrót Jowity i Oliwki, a tu oni sobie Eurofuzję urządzili.
Mieszkanie Malwiny/Reni zniknie? Może je wysadzi podczas któregoś eksperymentu? XD
Mieszkanie Malwiny/Reni zniknie? Może je wysadzi podczas któregoś eksperymentu? XD
Jackob, to brzmiało sensownie. Nie pisałem tego nielogicznie, przemyślałem tekst...
Tak, mieszkanie zniknie, zostanie wyburzone.
Tak, mieszkanie zniknie, zostanie wyburzone.
Użyłem złego słowa. :x Po prostu gdy IVONA 'śpiewała' ciężko było złapać rytm. Musiałem się wsłuchać i w głowie zaśpiewać.
- Kasim Hazim
- Renciści
Narobiłeś smaka tą "nową" Renią. Nie mogę się doczekać. xD
Co do nowej Reni. Obawiam się, że nowa Renata to już nie będzie Renia. :/
Cieszę się na dwa nowe odcinki...
Jak reszta jestem ciekawy nowej Renaty
Jak reszta jestem ciekawy nowej Renaty
Karolina zamieszkała na kilka dni u Przyjemnych. <3
Gdy zbliżała się do lodówki myślałem, że zaraz wszystko z niej zje (ale to przecież nie Renata ). Chciała po prostu być miła i ugotować obiad, zapominając, że nie potrafi gotować. xd
Zabrakło mi w tym odcinku Oliwki. Karolina mogła spać u niej w pokoju i urządziłaby piżama party.
Dzięki Malwinie Czarek może przez dłuższy czas cieszyć się towarzystwem nowego współlokatora.
Odkryłem coś.
W tym odcinku 1:20. Renia mówi, że Czarka nazywali gdy miał długie włosy Malwiną. W najnowszym sezonie on ma sąsiadkę Malwinę.
Gdy zbliżała się do lodówki myślałem, że zaraz wszystko z niej zje (ale to przecież nie Renata ). Chciała po prostu być miła i ugotować obiad, zapominając, że nie potrafi gotować. xd
Zabrakło mi w tym odcinku Oliwki. Karolina mogła spać u niej w pokoju i urządziłaby piżama party.
Dzięki Malwinie Czarek może przez dłuższy czas cieszyć się towarzystwem nowego współlokatora.
Odkryłem coś.
W tym odcinku 1:20. Renia mówi, że Czarka nazywali gdy miał długie włosy Malwiną. W najnowszym sezonie on ma sąsiadkę Malwinę.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2014, 11:20 przez Jackob, łącznie zmieniany 1 raz.