Pleasant: Przyjemni
Zwariowane przygody zwariowanych ludzi!
Re: Pleasant: Przyjemni
Robert się nie popisał jako magik. Zaliczał wpadkę za wpadką.
Uśmiałem się, kiedy Malwina uwięziła Karolinę w łazience. I potem to wielkie bum, haha!
A Renia, jak to Renia. Nawet we fryzjerstwie jej nie wyszło.
Fajny odcinek. Czekam na kolejny.
Uśmiałem się, kiedy Malwina uwięziła Karolinę w łazience. I potem to wielkie bum, haha!
A Renia, jak to Renia. Nawet we fryzjerstwie jej nie wyszło.
Fajny odcinek. Czekam na kolejny.
- Kasim Hazim
- Renciści
Świetny odcinek! Wszystkie teksty doprowadzały mnie do łez!
Robert nie popisał się jako magik, za to Karolina może robić śmiało za buldożer na budowie.
Biedna Renata, wywalić kogoś za robienie tostów prostownicą, kto by się spodziewał. : /
Robert nie popisał się jako magik, za to Karolina może robić śmiało za buldożer na budowie.
Biedna Renata, wywalić kogoś za robienie tostów prostownicą, kto by się spodziewał. : /
Dzięki za tak pozytywne komentarze. To duża motywacja!
youtu.be/HLgDUgDKO_M
- Kasim Hazim
- Renciści
Haha, pogrzeb papugi mnie rozwalił. XD
Odcinek fajny, pobudka Karoliny świetna!
Czekam na więcej.
Odcinek fajny, pobudka Karoliny świetna!
Czekam na więcej.
W przyszłym tygodniu trzynasty sezon przejdzie do historii. 107 odcinek będzie ostatnim.
Ach, zwierzaki.
Bardzo fajny odcinek, uśmiałem się. Pogrzeb papugi rozwalił wszystko, ale pobudka megafonem też była śmieszna.
Renia jak zwykle o jedzeniu. Kotek wydawał się jej smaczną przekąską...
Bolesława Przybłęda. xD
Ciekawy wątek też z tą intrygą Reni, żeby dać Malwinie spokój z tymi zwierzakami i poczekać na reakcję Roberta. Czyli dziewczyny rywalizują teraz dwie na jedną.
Mogłeś na koniec tak zabawnie wstawić komunikat, że podczas nagrywania odcinka nie ucierpiało żadne zwierzę. W razie jakby ktoś za tę brutalnie zamordowaną papugę się przyczepił.
Za tydzień ostatni odcinek? Rany, jak to szybko leci. Dopiero co się czekało na pierwszy.
Bardzo fajny odcinek, uśmiałem się. Pogrzeb papugi rozwalił wszystko, ale pobudka megafonem też była śmieszna.
Renia jak zwykle o jedzeniu. Kotek wydawał się jej smaczną przekąską...
Bolesława Przybłęda. xD
Ciekawy wątek też z tą intrygą Reni, żeby dać Malwinie spokój z tymi zwierzakami i poczekać na reakcję Roberta. Czyli dziewczyny rywalizują teraz dwie na jedną.
Mogłeś na koniec tak zabawnie wstawić komunikat, że podczas nagrywania odcinka nie ucierpiało żadne zwierzę. W razie jakby ktoś za tę brutalnie zamordowaną papugę się przyczepił.
Za tydzień ostatni odcinek? Rany, jak to szybko leci. Dopiero co się czekało na pierwszy.
Dzięki! Komentujcie, oceniajcie, to bardzo motywuje!
Renia i jej sposób budzenia. Brutalne zamordowanie muchy.
A to nie trzeba być samemu wysportowany, żeby kogoś trebować?
Oby Renia nigdy nie miała kota. Zaraz by go wchłonęła. xD
Sądząc po wieku Oliwii to ten zakład powstał z 10 simowych lat temu (ale fakt, to 4 lata ludzkiego życia).
R.I.P papuga [*]. Biedny ptak.
Hehe jaki pogrzeb.
Ogólnie to oglądam na bieżąco, ale z komentarzami różnie bywa.
Jutro ostatni odcinek sezonu. Ale ten czas leci.
A to nie trzeba być samemu wysportowany, żeby kogoś trebować?
Oby Renia nigdy nie miała kota. Zaraz by go wchłonęła. xD
Sądząc po wieku Oliwii to ten zakład powstał z 10 simowych lat temu (ale fakt, to 4 lata ludzkiego życia).
R.I.P papuga [*]. Biedny ptak.
Hehe jaki pogrzeb.
Ogólnie to oglądam na bieżąco, ale z komentarzami różnie bywa.
Jutro ostatni odcinek sezonu. Ale ten czas leci.
youtu.be/W8B7wSUyzRE
Ostatni odcinek i chyba najlepszy z tej serii. Nieźle się uśmiałem!
Ten program randkowy... Prowadząca oduczy się podrywania facetów, którymi już się inne dziewczyny interesują.
Teksty jak zwykle mega śmieszne, hah. I Renia jako hot dog.
Ten program randkowy... Prowadząca oduczy się podrywania facetów, którymi już się inne dziewczyny interesują.
Teksty jak zwykle mega śmieszne, hah. I Renia jako hot dog.
- Kasim Hazim
- Renciści
Świetny odcinek, mega zabawny. xD Rozwaliło mnie, jak Karolina z Malwiną pobiły prowadzącą.
Jako, że to ostatni odcinek spodziewałem się zakończenia z większym "wow', a nie odcinka jak każdy inny... XD
Renia jako hot dog. <3
Jako, że to ostatni odcinek spodziewałem się zakończenia z większym "wow', a nie odcinka jak każdy inny... XD
Renia jako hot dog. <3
Najlepszy epizod. Świetne nawiązanie do Date: żona idealna. Myślałem że Robert wybierze którąś. Hah i Renia ♡♡. Wiadomo coś o Nowym sezonie?
No właśnie, nowy sezon... co Wy o tym sądzicie? Jak byście go widzieli? W jakiej formie?
A tak przy okazji, dziś minęły 4 lata od premiery pierwszego odcinka serialu!
A tak przy okazji, dziś minęły 4 lata od premiery pierwszego odcinka serialu!
Gratulacje tych czterech lat. Znowu nie mam czasu, ale gdy go znajdę, obiecuję, że nadrobię całą nową serię Przyjemnych.
Ja tam nie proponuję zmian w nowym sezonie, bo powinni to być ci sami starzy, dobrzy Przyjemni Pozdrawiam i życzę kolejnych 4 lat z Przyjemnymi
Simwood
Ja tam nie proponuję zmian w nowym sezonie, bo powinni to być ci sami starzy, dobrzy Przyjemni Pozdrawiam i życzę kolejnych 4 lat z Przyjemnymi
Simwood
Przepraszam, że dopiero teraz. Czas nie pozwalał szybciej...
Odc. 104
Fiu, fiu, jakie wdzianko ma ubrane Malwina I te jej teksty, hahaha
Karolina też niczego sobie
O matko, Renia chirurgiem plastycznym?
Robercie, masz na prawdę trudny wybór
O Boziu, hahahhahahaha, ja nie mogę Jak Carolina wygląda, hahahhaha Malwina w sumie nic lepsza
Odc. 105
Robert jako magik. Heh, chyba coś mu nie wychodziło Ale stara się, stara
Cóż Renia ma na głowie? Opinia Malwiny mówi wszystko, hahaha
Tak to jest, kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada Malwinko
Odc. 106
Ho, ho, ho, faktycznie, zwierząt tam nie brakuje
Hahahhaa, Karolina i Renia ćwiczą! Cóż za wysiłek musiały biedaczki z siebie wycisnąć
Papuga była, i nie ma papugi Najlepsze, jak Karolina z Malwiną kłóciły się podczas pogrzebu
Odc. 107
No i mamy ostatni odcinek tego sezonu.
Renia i jej hot-dogi. Mmmmmniamuśne
Matko, co za nazwiska, hahahah
Lwice walczące o swego lwa. Dobre
Ale nikt nie pobije Reni! Ona jest niesamowita
Odc. 104
Fiu, fiu, jakie wdzianko ma ubrane Malwina I te jej teksty, hahaha
Karolina też niczego sobie
O matko, Renia chirurgiem plastycznym?
Robercie, masz na prawdę trudny wybór
O Boziu, hahahhahahaha, ja nie mogę Jak Carolina wygląda, hahahhaha Malwina w sumie nic lepsza
Odc. 105
Robert jako magik. Heh, chyba coś mu nie wychodziło Ale stara się, stara
Cóż Renia ma na głowie? Opinia Malwiny mówi wszystko, hahaha
Tak to jest, kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada Malwinko
Odc. 106
Ho, ho, ho, faktycznie, zwierząt tam nie brakuje
Hahahhaa, Karolina i Renia ćwiczą! Cóż za wysiłek musiały biedaczki z siebie wycisnąć
Papuga była, i nie ma papugi Najlepsze, jak Karolina z Malwiną kłóciły się podczas pogrzebu
Odc. 107
No i mamy ostatni odcinek tego sezonu.
Renia i jej hot-dogi. Mmmmmniamuśne
Matko, co za nazwiska, hahahah
Lwice walczące o swego lwa. Dobre
Ale nikt nie pobije Reni! Ona jest niesamowita
Shawn co prawda nie wygrał Sim Brothera,
ale wygrał rolę w serialu "Pleasant: Przyjemni" i pojawi się w najnowszym sezonie serialu.
bardzo dobrze znana z dodatku "zwierzaki", mieszkająca w malowniczym Appaloosa Plains.
Najnowszy, ostatni odcinek był zarąbisty i chyba najlepszy w całym sezonie. Ten program randkowy, ta prowadząca i kłótnia Malwina+ Karolina vs ona. xD (choć myślałem, że w tym programie Robert znajdzie "tą jedyną" ) Renia, jej praca i powód zwolnienia, to totalnie zwaliło mnie z nóg Uwielbiam tę postać, nie "przejadła" mi się mimo, że jest od początku.
Bardzo się cieszę na nowy sezon.
O, Shawn będzie w serialu. :o Ciekawe jaką rolę otrzymał. I ta osoba z Appaloosa Plains... nikt nie przychodzi mi na myśl.
Bardzo się cieszę na nowy sezon.
O, Shawn będzie w serialu. :o Ciekawe jaką rolę otrzymał. I ta osoba z Appaloosa Plains... nikt nie przychodzi mi na myśl.
Postać z Appaloosa Plains jest bardzo charakterystyczna.